Sunday, July 3, 2022
Kreu Kryesore Bulqiza

Bulqiza

VOTO PR Nr.9 – Voto kandidatin EDMOND ISAKU me nr.4

Edmond ISAKU – PROFILI I INTELEKTUALIT DHE BIZNESMENIT TË SUKSESSHËM • Edmond Isaku u lind në Grazhdan të Maqellarës dhe rrjedh prej një familjeje të...

Xhelal Mziu, simbol i ndryshimit dhe i shpresës për Dibrën dhe dibranët

Nga KORAB RUNJA Sot kudo, ku ai ka patur dhe zhvillon takime intensive, në lagjet e qytetit të Peshkopisë, Kalanë e Dodës, në Reç, Dardhë...

Tonelata mbetje e inerte buzë rrugës së Arbërit

Pamja është vërtetë e shëmtuar, pasi aty nuk janë hedhur vetëm mbeturina inerte që dalin nga ndërtimet apo rikonstruksionet që ju bëhen objekteve të...

EDMOND ISAKU: SË BASHKU PËR FITOREN E MADHE ME LULZIM BASHËN KRYEMINISTËR-PROJEKSION I...

MË VOTONI, DO TË PËRFAQËSOJ INTERESAT TUAJA NË PARLAMENTIN E RI SHQIPAR... Të nderuar miq! Tashmë që gara elektorale ka startuar, dhe mu a m’u dha...

Jam i sigurtë në fitore !

Demokratët e Bulqizës, Dibrës, Matit janë të sigurtë në fitoren të tyre të 25 prillit. Unë kam premtuar se do të jem një përfaqësues...

EDMOND ISAKU: SË BASHKU PËR FITOREN E MADHE, ME LULZIM BASHËN KRYEMINISTËR-PROJEKSION I SHQIPTARËVE

MË VOTONI, DO TË PËRFAQËSOJ INTERESAT TUAJA NË PARLAMENTIN E RI SHQIPAR... Të nderuar miq! Tashmë që gara elektorale ka startuar, dhe mu a m’u dha...

Kreshnik Collaku: Dita e ndarjes me të keqen

25 Prill, dita e ndarjes me të keqen, dita e rikthimit të demokracisë në vend, dita e fitores mbi të keqen, e dritës mbi...

Dhurata Çupi –Tyli: Votoni Partinë Demokratike për një Shqipëri të begatë!

Shqipëria do ndryshojë me Partinë Demokratike dhe Lulzim Bashën kryeministër. Shqipëria ka nevojë për ndryshim për ta bërë jetën më të mirë - për të...

EDMOND ISAKU: DO TË PËRFAQËSOJ INTERESAT TUAJA NË PARLAMENTINE RI..

Tashmë që gara elektorale ka startuar, dhe mu a m’u dha besimi nga lidershipi demokrat të jem Nr.4 në listën e kandidatëve të PD...

Ne kemi një mision historik

Defrim Fiku 29 vjet më parë, në kushtet e terrorit policor dhe përgjimit të Sigurimit të Shtetit, një grup intelektualësh, njerëzish të thjeshtë, por me...

Te fundit

Mos humbisni