Sunday, May 26, 2024

Të gjitha Lajmet

GAZETA BULQIZA DHETOR 2023- JANAR 2024

GAZETA BULQIZA DHETOR 2023- JANAR 2024

BUKUROSH KOÇI, AMBASADOR I PAQES

Bordi i Federatës së Paqes Universale, Shqipëri vlerëson njërin nga sipëmarrësit më të suksesshëm në...

Kryebashkiakja Festime Mjeshtri inaguroi Qendrën Komunitare Multifunksionale

Kryebashkiakja Znj.Festime Mjeshtri inaguroi më 31 tetor 2023 Qendrën Komunitare Multifunksionale. Nga janari i vitit 2023,...

Bashkëpunim ndërinstitucional për menaxhimin e situatave të ndryshme

Në mbledhjen e radhës të Këshillit për Sigurinë Publike në Bashkinë Bulqizë u diskutuan disa...

Bashkia e Bulqizës, bashkëpunim me Ambasadën e Katarit në Shqipëri

Kryetarja e Bashkisë Bulqizë Festime Mjeshtri ka mirëpritur ftesën e Ambasadorit të Katarit në Shqipëri,...

Buxhetimi me pjesmarrje, takimet me grupet e interesit për buxhetin 2024

Në vazhdim të zbatimit të Kalendarit të Konsultimeve Publike për buxhetin 2024, Bashkia Bulqizë organizoi...

Bulqiza

Bashkëpunim ndërinstitucional për menaxhimin e situatave të ndryshme

Në mbledhjen e radhës të Këshillit për Sigurinë Publike në Bashkinë Bulqizë u diskutuan disa çështje me rëndësi të lidhura me bashkëpunimin ndërinstitucional për...

Shqipëria

Opinone

Kultura

POEZI E BURUAR NGA DAMARËT E TOKËS

Zanafilla e universit artistik, të mjeshtrit të fjalës artistike, Zeqir Hysa, i ka fillesat në burimet e pashtershme karstike të maleve të Gollobordës, të...

Bujar Kapexhiu dhe Folk Alb “Hazis Ndreu”

• Nën kujdesin e Presidentit të Republikës, z.Ilir Meta, Ansambli Folk Alb “Hazis Ndreu”, së shpejti do të marrë pjesë në një eveniment të...

Halil Rama promovon librin e 15-të “Në gjerdanin e artë të kulturës kombëtare”

Në sallën e madhe të Muzeut Kombëtar ku u promovua libri “Skënder Cala – ‘Mjeshtër i madh’, në gjerdanin e artë të kulturës kombëtare”,...

Na ndiq në rrjete sociale

2,982FansLike
FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Lidhje

Më të lexuarat

Botime

Këndi i Kulturës

Sport

Bota

Dossier

ARKIVA E GAZETËS BULQIZA

Lajmet më të fundit

GAZETA BULQIZA DHETOR 2023- JANAR 2024

GAZETA BULQIZA DHETOR 2023- JANAR 2024

BUKUROSH KOÇI, AMBASADOR I PAQES

Bordi i Federatës së Paqes Universale, Shqipëri vlerëson njërin nga sipëmarrësit më të suksesshëm në rang vendi • Ing.Bukurosh Koçi, të cilit në vitin 1980...

Kryebashkiakja Festime Mjeshtri inaguroi Qendrën Komunitare Multifunksionale

Kryebashkiakja Znj.Festime Mjeshtri inaguroi më 31 tetor 2023 Qendrën Komunitare Multifunksionale. Nga janari i vitit 2023, Terre des hommes – Albania dhe UNICEF Albania me...