Tuesday, April 23, 2024

Fokus

Vlerat e vërteta janë ato që kujtohen pas një shekulli

Nga AGIM DEMIRI 1. Pas çdo pyetje që i bëhet një të dituri thoshte:-”Ah,...ku di gjë unë më?!”...A thua vërtet nuk dinte asgjë? ...Ah ,sa...

“Më mirë të daltë syri se të të daltë boja!

Njëherë një korb i bardhë u ly me bojë të zezë, duke u bërë korb i zi dhe iku nga tufa e korbave të...

EDMOND ISAKU: SË BASHKU PËR FITOREN E MADHE ME LULZIM...

MË VOTONI, DO TË PËRFAQËSOJ INTERESAT TUAJA NË PARLAMENTIN E RI SHQIPAR... Të nderuar miq! Tashmë që gara elektorale ka startuar, dhe mu a m’u dha...

Edmond Isaku, një kandidat dinjitoz

I lidhur prej dekadash me banorët bulqizakë, Edmondi do të jetë një përfaqsues real i popullit të Bulqizës në Parlamentin shqiptar Edmond Isaku është zgjedhja...

Kontributi i Edmond Isakut për Mediat Televizive Lokale

DIBRA AMANET I BREZAVE • Njiherë nji gjeneral serb shkon te shtëpia e Elez Isufit në Dibër për t’i ba disa propozime në dam të...

Kreshnik Collaku: Dita e ndarjes me të keqen

25 Prill, dita e ndarjes me të keqen, dita e rikthimit të demokracisë në vend, dita e fitores mbi të keqen, e dritës mbi...

“TIRANA, 100 VJET KRYEQYTET”, ME SHTATË KRYEBASHKIAKË DIBRANË

Në një shekull kryeqytet, Tirana është qeverisur nga shtatë kryebashkiake e prefektë që kanë dalë nga komuniteti dibran. Duke pohuar me krenari këtë testament...

“TIRANA, 100 VJET KRYEQYTET”, ME SHTATË KRYEBASHKIAKË DIBRANË

Në një shekull kryeqytet, Tirana është qeverisur nga shtatë kryebashkiake e prefektë që kanë dalë nga komuniteti dibran. Duke pohuar me krenari këtë testament...

Kongresi i Lushnjës dhe Dibra

Prof. dr. Bajram XHAFA • Delegatët e Dibrës në kongres kanë qenë: Ramiz Daci, ndërsa nga paria nacionaliste ishin Dine Dema e Dine Maqellara (Nasufi).   Kur...

Dibranët përulen me besim dhe dashuri ndaj komunitetit tiranas

Prof.Dr.Bujar KAPEXHIU – Nderi i Kombit • Me një eksod masiv, popullsia e Dibrës së Madhe, më 20 shtator të vitit 1913, do të dëbohej...

Te fundit

Mos humbisni