Monday, October 2, 2023

Krimi dhe mungesa e shtetit të së drejtës detyrojnë shqiptarët...

Fatkeqësia më e madhe që i shkaktoi Shqipërisë qeveria e të ashtuquajturës “Rilindje” janë krimi qeveritar, mafia e lidhur me qeverinë, korrupsioni galopant. Pikërisht...

Të gjithë me Durrësin, me Tiranën, me Thumanën

Nga Rexhep Qosja 1. Jemi të tronditur. Të gjithë. Jemi të tronditur, me shpirt e me mendje. Të gjithë. Të tronditur në këto ditë para e gjatë Ditës së madhe...

MINIERAT E KROMIT NË KOLAPS

Për të dalë nga kolapsi, subjektet e prodhimit të kromit Bulqizë kërkojnë që: - Të hiqet ose të ulet në 2 % renta minerare. - Të...

Hijena shporruni, ujin do e mbrojmë me gjokset tona

Dr. Selman Mëziu A janë krijuar legjenda nga më drithërueset, me flijime jetësh për ujin e pishëm e vadën e tijë? A thuhet nga goja...

Tregu i Shupenzës pa asnjë kusht, fermerët ankohen edhe...

Dhjetra fermer të fshatrave të Dibrës e Bulqizës mblidhen çdo të dielë në Shupenzë për të tregtuar prodhimet e tyre. Por ndonëse ky është...

Fshati Zogjaj pa mjek

Janë me dhjetra shembuj që dëshmojnë fallsitetin e premtimeve të bujshme elektorale të kësaj mazhorance për “shëndetësi falas”, Veçanërisht fshtarat e zonave malore ndjehen...

Halil Rama promovon librin e 15-të “Në gjerdanin e artë...

Në sallën e madhe të Muzeut Kombëtar ku u promovua libri “Skënder Cala – ‘Mjeshtër i madh’, në gjerdanin e artë të kulturës kombëtare”,...

Skandali me “Rrugën e Arbrit”/ “Gjoka Konstruksion” dorëzoi informacione të rreme

Kompania “Gjoka” me administrator Rrok Gjokën ka lidhur një kontratë nënkontraktore me një tjetër shoqëri, e cila ka administrator Erind Gjokën dhe që quhet...

25 vjet “Oda dibrane”

• Në këtë festival si për çdo vit mori pjesë edhe grupi folklorik i qendrës kulturore Bulqizë. Këtë vit atij ju bashkuan edhe grupe...

Zyrtare, OSBE/ODIHR rrëzon 30 Qershorin: Nuk ishin zgjedhje…

• “Votuesit nuk e patën mundësinë të zgjidhnin mes disa opsioneve politike”, kjo është një fjali e shkëputur nga raporti final i OSBE/ODIHR për...

Te fundit

Mos humbisni