EDMOND ISAKU: DO TË PËRFAQËSOJ INTERESAT TUAJA NË PARLAMENTINE RI..

337

Tashmë që gara elektorale ka startuar, dhe mu a m’u dha besimi nga lidershipi demokrat të jem Nr.4 në listën e kandidatëve të PD në qarkun e Dibrës, shpreh bindjen e palëkundur në mbështetjen tuaj, për të maksimalizuar votën për PD-në dhe për të garantuar FITOREN TONË TË MADHE.
Kam besim të plotë në mbështetjen tuaj dhe të gjithë qytetarëve të Dibrës, Matit, Bulqizës, Maqellarës, Shpenzës e Gjoricës, Ostrenit, Trebishtit e Okshtunit, Zerqanit, Fushë Bulqizës e Martaneshit. Le të punojmë së bashku, shtëpi më shtëpi, familje më familje e me këdo që dëshiron ndryshimin e shumëkërkuar.