Dhurata Çupi –Tyli: Votoni Partinë Demokratike për një Shqipëri të begatë!

935

Shqipëria do ndryshojë me Partinë Demokratike dhe Lulzim Bashën kryeministër.
Shqipëria ka nevojë për ndryshim për ta bërë jetën më të mirë – për të hapur vende të reja pune, për t’i dhënë të rinjve tanë një të ardhme më të mirë këtu në Shqipëri. Dhe këtë ndryshim Shqiptarët e dinë se jua sjell vetëm Lulzim Basha. Votoni Partinë Demokratike për një Shqipëri të begatë!