EDMOND ISAKU: SË BASHKU PËR FITOREN E MADHE ME LULZIM BASHËN KRYEMINISTËR-PROJEKSION I SHQIPTARËVE

294

MË VOTONI, DO TË PËRFAQËSOJ INTERESAT TUAJA NË PARLAMENTIN E RI SHQIPAR…

Të nderuar miq!

Tashmë që gara elektorale ka startuar, dhe mu a m’u dha besimi nga lidershipi demokrat të jem Nr.4 në listën e kandidatëve të PD në qarkun e Dibrës, shpreh bindjen e palëkundur në mbështetjen tuaj, për të maksimalizuar votën për PD-në dhe për të garantuar
FITOREN TONË TË MADHE.
Kandidimin tim e konsideroj vlerësim maksimal të kontributit dhe karrierës time gati 30-vjeçare për Partinë Demokratike…
Kam besim të plotë në mbështetjen tuaj dhe të gjithë qytetarëve të Dibrës, Matit, Bulqizës, Maqellarës, Shpenzës e Gjoricës, Ostrenit, Trebishtit e Okshtunit, Zerqanit, Fushë Bulqizës e Martaneshit.
Le të punojmë së bashku, shtëpi më shtëpi, familje më familje e me këdo që dëshiron ndryshimin e shumëkërkuar.

I juaji
Mond Isaku