test
Tuesday, June 18, 2024
Kreu Aktualitet

Aktualitet

“Ndryshimi po vjen”, – Basha në Maqellarë: Këtë entuziazëm ta çojmë...

Në fjalën e mbajtur para mijëra pjesëmarrësve që kishin dalë për ta pritur nga të gjitha fshatrat e Maqellarës të shtunën e 10 prillit...

Basha mesazh për shqiptarët: Për ju që besoni se...

• Basha shprehet ndër të tjera se për ata që nuk besojnë më se Rama mund të sjellë ndryshimin, të bashkohen me shumicën dërrmuese...

VOTO PR Nr.9 – Voto kandidatin EDMOND ISAKU me nr.4

Edmond ISAKU – PROFILI I INTELEKTUALIT DHE BIZNESMENIT TË SUKSESSHËM • Edmond Isaku u lind në Grazhdan të Maqellarës dhe rrjedh prej një familjeje të...

EDMOND ISAKU: SË BASHKU PËR FITOREN E MADHE, ME LULZIM BASHËN...

MË VOTONI, DO TË PËRFAQËSOJ INTERESAT TUAJA NË PARLAMENTINE RI SHQIPAR...   Të nderuar miq! Tashmë që gara elektorale ka startuar, dhe mu a m’u dha besimi...

EDMOND ISAKU: SË BASHKU PËR FITOREN E MADHE ME LULZIM...

MË VOTONI, DO TË PËRFAQËSOJ INTERESAT TUAJA NË PARLAMENTIN E RI SHQIPAR... Të nderuar miq! Tashmë që gara elektorale ka startuar, dhe mu a m’u dha...

BASHA: GARANTOJMË ANËTARËSIMIN E SHQIPËRISË NË BASHKIMIN EVROPIAN

• Kryetari i Partisë Demokratike hap fushatën elektorale: Jemi këtu të gjithë bashkë dhe jam mes jush sepse ju keni marrë një vendim shumë...

EDMOND ISAKU: SË BASHKU PËR FITOREN E MADHE, ME LULZIM BASHËN...

MË VOTONI, DO TË PËRFAQËSOJ INTERESAT TUAJA NË PARLAMENTIN E RI SHQIPAR... Të nderuar miq! Tashmë që gara elektorale ka startuar, dhe mu a m’u dha...

Kreshnik Collaku: Dita e ndarjes me të keqen

25 Prill, dita e ndarjes me të keqen, dita e rikthimit të demokracisë në vend, dita e fitores mbi të keqen, e dritës mbi...

Dhurata Çupi –Tyli: Votoni Partinë Demokratike për një Shqipëri të begatë!

Shqipëria do ndryshojë me Partinë Demokratike dhe Lulzim Bashën kryeministër. Shqipëria ka nevojë për ndryshim për ta bërë jetën më të mirë - për të...

TË SHTOJMË KUJDESIN HIGJENIK

Nga këshilla e mjekut Çdo ditë në laboratorë, shkencëtarët po punojnë për të gjetur një vaksinë dhe kurën kunder koronavirusit. Në çdo moment, njerëzit që...

Te fundit

Mos humbisni