Kreshnik Collaku: Dita e ndarjes me të keqen

464

25 Prill, dita e ndarjes me të keqen, dita e rikthimit të demokracisë në vend, dita e fitores mbi të keqen, e dritës mbi errësirën, dita e shpresës për një të ardhme më të mirë.
Votoni Partinë Demokratike të Shqipërisë, e cila është partia që punon për njerezit, për rininë dhe gjithë shtresat shoqërore, partinë që do e integrojë vendin në familjen europiane.
Votoni Nr. 9 votoni të ardhmen tuaj dhe të fëmijëve tuaj!!